Beoordelingen van Samurai Sushi Landsmeer

Recente recensies

5.0
René
20 oktober 2021

Waarom nog een recensie schrijven? Het eten is hier altijd perfect!

Martijn
16 oktober 2021

Jullie printer is echt niet goed en daardoor is er al een paar keer aangebeld bij het verkeerde nummer. Aub dit verhelpen

Kim
30 september 2021

Heerlijke sushi!

Fred
27 september 2021

Top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myra
26 september 2021

Wij zijn heel blij dat er sushi van deze kwaliteit te bestellen is in Amsterdam Noord. Sympathiek dat er altijd een actie is en je kunt sparen voor korting. De zalm was gisteren van mindere kwaliteit merkten wij beiden op. Hopelijk was dit eenmalig en niet iets waar jullie op hebben moeten bezuinigen.

Wanda
23 september 2021

Heerlijk als altijd!

John
12 september 2021

Was weer top!

Nadya
8 september 2021

Heel fijne pokebowls. Bestellen hier zeker eens per maand. Lekkere sausjes en een rijk gevulde bowl. 👍🏼

Romy Tot
29 augustus 2021
Dré
27 augustus 2021

Altijd goed

marga landheer
14 augustus 2021

iets te veinig soya saus !

marga landheer
14 augustus 2021

geen saus bij de salades !

Fam. Loevendie
8 augustus 2021

We hebben weer genoten van de sushi, de broodjes Torikatsu en de udon met dun gesneden beef. Bedankt voor de gratis mini loempiaatjes met saus. Echt heerlijk allemaal!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marga
1 augustus 2021

super als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margaret
31 juli 2021

Voortreffelijke pokobowl en broodjes. Zo lekker en genoeg variaties. Grote bestelling werd zoals afgesproken op tijd geleverd.

S. Mendes
28 juli 2021

Was weer heerlijk en zeer snel bezorgd

Chantal
25 juli 2021

Helaas niet tevreden, de miso soep was bijna koud en de hapjes waren bagger vet, leek niet zelf gemaakt, maar uit een pak te komen. Het was echt niet te eten.jammer want andere keren was ik altijd tevreden.

Dennis
17 juli 2021

Weer genoten! Absoluut de beste sushi in de regio. Hands down! Super vers, super smaakvol. Value for money. De sushi ketens kunnen hier absoluut niet aan tippen.

Linda
14 juli 2021
Rina Ghafoerkhan
12 juli 2021
Susanne
3 juli 2021

Top! Heerlijke sushi :-)

Ron
3 juli 2021

De rijst was wat droog en de tonijn leek niet zo vers.

Wanda
3 juli 2021

Was weer heerlijk en 10 minuten eerder dan verwacht, gewoon top dus!

Jasper Spiele
27 juni 2021

Alles was heerlijk behalve de Ebi Furai die waren veel te vet, waarsch was de olie niet heet genoeg. Bezorging was wat laat.

Vincent
22 juni 2021

Complimenten! We bestellen 2x per maand, is nooit tegengevallen. Stipte bezorging (ok..we zijn vaak vroeg, 17:15u vanwege de kids). Leuke maandelijkse acties en wisselende kaart. Altijd meer dan voldoende sojasaus, gember, stokjes en wasabi erbij. Tip: bestel ook eens iets wat je nog nooit geproefd hebt, het kan hier niet tegenvallen!

Monique
16 juni 2021

Heerlijke en smaakvolle pokebowl’s, ze bezorgen helaas niet in Purmerend, maar ik rijdt er speciaal voor naar Landsmeer.

Mark
12 juni 2021

Wederom goede kwaliteit en prima bezorging.

Roos
12 juni 2021
Manolito Kambel
6 juni 2021
Edwin Hartog
5 juni 2021

Ik heb al geregeld sushi bij hun besteld. De mensen zijn altijd vriendelijk, snel en de sushi is erg goed. Ook krijg je altijd iets gratis extra erbij, in mijn geval een zakje met loempia´s. Ik ben al eens bij de nieuwe concurrent van hun in Landsmeer geweest maar Samurai Sushi is toch echt beter.

Laura
3 juni 2021
John
30 mei 2021

De eerste en de beste sushi tent in landsmeer! Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
23 mei 2021

Heel vers en lekker. Bezorging stipt op tijd. Wij bestellen graag bij Samurai, altijd goede ervaringen mee gehad.

Anoniem
22 mei 2021
Dawn rijntjes
8 mei 2021
samuel
2 mei 2021
Dennis
1 mei 2021

Elke keer weer zeer goed op smaak en erg vers. Ik rijd er graag 15 minuten voor!

Edel
27 april 2021

Wat warm moest zij was niet meer warm. Niet te min de smaak was goed

Wanda
26 april 2021

Verrassend lekkere pokébowl en ook de broodjes waren voortreffelijk. Super kwaliteit net als anders. De beste in de regio!

Ron
26 april 2021
John
21 april 2021

Was weer helemaal top, beste van landsmeer!

S. Schoots
15 april 2021

Heerlijke pokebowl,alleen de avocado was niet rijp..erg hard..dat was wel jammer. Voor de rest heerlijk en vers.

Vos
11 april 2021
H.
11 april 2021
Jaap falize
10 april 2021
Wanda
7 april 2021

Super lekker als altijd!

S. Schoots
7 april 2021
S. Schoots
31 maart 2021

Heerlijke pokebowl afgehaald. Supervers en altijd goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Loevendie
28 maart 2021

Vandaag voor ‘t eerst besteld bij Samurai Sushi. De verschillende soorten sushi, de gevulde broodjes en de udon met dun gesneden plakjes rundvlees waren echt heerlijk. Zéker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luuk
27 maart 2021

2e keer hier besteld, wederom een succes. Goddelijke sushi, lekkere gyoza en ook nog eens snel bezorgd. Helemaal top!

Robert
25 maart 2021

Zoals altijd weer fantastisch gegeten.

Corinne
21 maart 2021

Het is altijd vers, het ziet er mooi uit en het is heerlijk van smaak. Sinds we hier sushi halen geen ‘all you can eat’ meer voor ons maar alleen nog maar Samurai sushi.

Jaap
20 maart 2021

Vriendelijke service en heerlijke sushi! Top

Raymond
19 maart 2021

Heerlijke pokebowls en perfecte levering, zeker een aanrader!

Vasco
16 maart 2021

Precies op tijd bezorgd en top kwaliteit . Lekkerrrr

Edel
9 maart 2021
Eline
3 maart 2021

Lekker sushi, goede kwaliteit

Edel
21 februari 2021

Eten was optijd. Ondanks dat de chauffeur iets te scherm door de bocht was gegaan dat de sushi wat gehusseld was, was het eten heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
21 februari 2021

Was weer super!

susanne
18 februari 2021

heerlijk en snel geleverd

Melanke
17 februari 2021

Heerlijk en altijd op tijd.

Ronald
14 februari 2021

Als vaste klant weer heerlijk gegeten. Jammer dat de februari aktie op de site erg misleidend is. Alles besteld en bij het afrekenen komt de melding dat de nu nog steeds aangeboden 10% korting toevallig net gisteren is afgelopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coos Langkemper
8 februari 2021

Heerlijk smaakvol gegeten. Kan alleen slecht een keuze maken vanaf een foto en onthoud de namen niet. Volgende keer gewoon weer bestellen in de winkel, dat gaat beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
5 februari 2021

Super verse sushi en erg lekker. Snelle bezorging, gewoon top!

Martijn
4 februari 2021

Was heerlijk. Alleen nog coquilles vervangen voor inktvis en dan is sashimi mix perfect

Anoniem
3 februari 2021
Ron
31 januari 2021

Lekkere sushi en ook lekkere warme gerechten. Alleen de beloofde gratis item zat er niet bij.

yo
30 januari 2021
Alex S.
29 januari 2021

Een heerlijke pokebowl en supersnel bezorgd!

Vasco
25 januari 2021

goede kwaliteit en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
23 januari 2021

Heerlijk. Niet alleen de “gewone” sushi is lekker, maar ook de warme gerechtjes en de pokebowl (seafood) is erg lekker.

Hans
17 januari 2021

Top eten, goede variatie. Het enige wat ik wel leuk en lekker zou vinden is als jullie ook iets van specials op het menu gaan zetten. Dat is eigenlijk de enige reden dat ik af en toe ook bij mr.sushi bestel. Jullie zijn in alle andere gebieden veel beter dan hun.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
16 januari 2021
Michelle
16 januari 2021

Heerlijk!

Anoniem
11 januari 2021

Altijd perfect, verreweg de beste Sushi in Landsmeer! Klein dingetje vergeten en ze komen het direct nabezorgen. Kwaliteit in service en product.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
10 januari 2021
Amsterdam
10 januari 2021

Het was heerlijk vers, goed verpakt en de bezorgers zijn altijd vriendelijk en op tijd.

Ron Hessels
4 januari 2021

Aangeven welke saus waarbij hoort, dat was nu niet duidelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tianne daamen
31 december 2020

Heerlijk gegeten

Yvonne van der haar
31 december 2020

Heeelijk gegeten, al lag de sushi gemixed door elkaar. Het zag er niet zo fraai uit.

Peter
29 december 2020

Vriendelijk personeel. Smaakt goed!

John
26 december 2020

Was weer helemaal top, absolute de beste van Landsmeer, aanrader

Jacq
24 december 2020

Heerlijk snel en makkelijk

Anoniem
24 december 2020

Top!

Anneke
23 december 2020

Supersnelle bezorging... heerlijk vers gemaakt... chapeau!!!!

Sandra
22 december 2020

Het was weer heerlijk zoals altijd! Een sterretje minder, omdat de gevraagde extra stokjes er dit keer niet bij zaten.

bernd
22 december 2020

heerlijk zoals altijd en super snel geleverd.

marga
21 december 2020

super als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Z. G.
15 december 2020

We hadden de halve menu besteld.. heerlijk gegeten als verjaardagstraktatie. Beste kwaliteit, ook sushi’s. Alle warme gerechten echt warm geleverd, dank jullie wel!

Carla
13 december 2020

Het was heerlijk!

remco
11 december 2020

heerlijke pokebowl en lekkere miso soep snel lekker en niet duur

Linda
30 november 2020
Adelaar
28 november 2020

Snelle service, heerlijk eten!

Eric
25 november 2020

Super net als altijd !

Jolanda
14 november 2020

Was weer super! Helemaal op tijd en heerlijk gegeten.

Tanja Benoist
14 november 2020

Helaas weer een bestelling vergeten 1 x urumaki ebi furai Vaker gehad dat de bestelling niet klopt. Beetje jammer. Verder smaakte het weer heerlijk.

Mark
1 november 2020

Super lekker, goede service en zoals gewoonlijk te veel besteld voor weinig geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baps
30 oktober 2020

Was weer heerlijk

Svenja en Stephan
24 oktober 2020

Ik vond niet alle sushi lekker.. een beetje slap. Sommige stukjes en de handrollen waren ook niet echt wat we gewend zijn. Teveel pittige kruiden op de sushi. Ik vind het niet helemaal wat we er van verwacht hadden

Laura
23 oktober 2020

Heerlijke altijd verse sushi, snelle levering!

Linda
21 oktober 2020

Wederom heerlijke sushi. Echt van genoten, zoals altijd.

Dorieke Slik
19 oktober 2020
John
19 oktober 2020

Was weer helemaal top, de eerste en ook beste uit Landsmeer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
17 oktober 2020

Lekkere sushi en snelle levering volgens afspraak als altijd!

Adrie
16 oktober 2020

Perfect eten goed assortiment hoge kwaliteit

Mimi Uit de Bos
3 oktober 2020

Alles perfekt en heel lekker

lonneke
2 oktober 2020

bestel heel regelmatig en altijd top!

marga
2 oktober 2020

super als altijd

Marije
30 september 2020

Dat was lrkker!

Anoniem
27 september 2020

Heerlijk gegeten! Bezorging was stipt op tijd! (had een tijdstip opgegeven). Echt een aanrader!

Y. Boom
25 september 2020

Prima op tijd en lekker gegeten!

Tb
19 september 2020
Kim Koster
18 september 2020

Hoi, gisteravond gruwelijk lekkere sushi van jullie gegeten. We hadden veel te veel besteld, maar het is in etappes allemaal opgegaan. Heerlijk!

Paula
17 september 2020

Supersnelle bezorging. Aardige bezorger! Heerlijke sushi!

Ssndra
14 september 2020

Heerlijk gegeten en werd precies op tijd bezorgd. Super gaan we zeker nog eens doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 september 2020

Zoals altijd, goede kwaliteit sushi en accurate bezorging.

Astrid ter Meulen
6 september 2020

Eten was op tijd en heerlijk. Er mist alleen bij elke bestelling altijd wel wat. Nu was er geen wasabi, geen gember en geen sojasaus bij. Geen zin meer om ze weer te bellen.

Steven
27 augustus 2020
Tamara
27 augustus 2020

Goede pokebowls! En snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja
24 augustus 2020

Was weer heerlijk. Zaten alleen geen kleine loempiaatjes bij. Stond op de site dat ze gratis bij geleverd zouden worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
23 augustus 2020
Wilfred
22 augustus 2020
Yvonne
14 augustus 2020

Goede sushi’s, verse vis en geweldige bezorging die zelfs de loempia’s na komen brengen.

Andre
9 augustus 2020

Was weer genieten zoals altijd. Don teriyaki kip, sushi en de lamskoteletten. Onze favoriete gerechten.

Inez Evers
9 augustus 2020
Mark
3 augustus 2020

- Makkelijk lekker eten bestellen - Grote porties :-) - Snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
13 juli 2020

Was weer helemaal top, lekker en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bleij
11 juli 2020
Pooja
11 juli 2020

Heerlijke kwalitatieve en snelle levering! Ik bestelde vanuit het werk en door drukte bleek een gerecht niet besteld te zijn, deze heb ik alsnog achteraf kunnen krijgen, bedankt!

Joke
6 juli 2020

Lekkere sushi, en altijd keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
28 juni 2020

Heerlijke sushi. Altijd een traktatie. Bezorging prima, op de gevraagde tijd.

Remco
25 juni 2020

Driekwart ontbrak bij de bezorging. Gelukkig werd dit redelijk snel opgelost. De st-jacobsschelpen waren niet te eten. Ze stonken en smaakten naar bedorven vis en waren super droog/taai. Dit zijn wij niet van jullie gewend. Normaalgesproken zijn die het lekkerste onderdeel van de hele bestelling en is alles tiptop in orde.

Vincent
22 juni 2020

Vriendelijke bezorger, altijd op tijd, en elke keer weer verse en heerlijke vis. Wij blijven hier terugkomen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
22 juni 2020

Erg lekkere sushi, goede rijst en toppings. Dit wordt onze nieuwe vaste sushi adres!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
15 juni 2020

De eerste keer sushi besteld. Was geweldig! Alles zeer vers, goed belegd en snel bezorgd. We zullen zeker vaker gaan bestellen bij Samurai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
14 juni 2020

Heerlijk gegeten was weer prima voor elkaar

Floor
9 juni 2020

Eerste keer besteld en echt top! Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marga
8 juni 2020

super als altijd

Fred Huiman
5 juni 2020
Anneke van Groen
3 juni 2020

Heeerlijk.. zoals altijd!! Goede service! Vriendelijke bezorger!!!

John
3 juni 2020

Was weer top!

marian
30 mei 2020

Lekkere sushi, snel bezorgd😀

kim
23 mei 2020

Alweer werd het eten niet bij de deur gezet. had hierover al een keer gebeld maar de bezorgers hebben echt schijt hieraan

Gert
21 mei 2020

Het was weer heerlijk. En niet onbelangrijk jullie courier was ruim optijd.

marga
18 mei 2020

super als altijd

S. Lodewijks
17 mei 2020

Hi, altijd erg tevreden! Dit keer zaten de twee gratis producten er niet bij. Geeft verder niet, alles was erg lekker.

Tianne
6 mei 2020

Heerlijk gegeten en snel geleverd

Ingrid
4 mei 2020

Snelle levering op het gevraagde tijdstip. De Pokebowls en de ebi Furai waren weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave Kok
1 mei 2020

Bestel wekelijks hier sushi voor mijn gezin. Het eten is heerlijk, maar de laatste paar keer op rij ging het fout met de bezorging of er ontbrak iets of ik kreeg het verkeerde gerecht. Als ik bel word ik onvriendelijke behandeld en wordt er eerst ontkent en vervolgens wordt er zelfs gevraagd om het foutieve gerecht retour te geven. Bestel altijd ruim van te voren in de ochtend. Lekker klant vriendelijk en koude garnalen voor de volgende klant. Na honderden euro's aan sushi hier uit gegeven te hebben was dit de druppel. Ik bestel voortaan wel ergens anders. Succes! Overigens de bezorger zelf een aardige gozer. Hij kan er immers niks aan doen.

Mohamed
1 mei 2020

Ik zet in de notitie dat mijn kinderen slapen en tevens ook telefonisch doorgeven. En alsnog belt de bezorger aan. Luister meer naar de wensen van je klanten.

Rieder
27 april 2020

Het was heerlijk, super vers. We hebben echt genoten bij iedere hap. Sortering zeer uitgebreid. Kwaliteit hoog. Smaak erg lekker als je onze gezichten had kunnen zien..... Bezorger was zelfs een paar minuten te vroeg, waar voor hij zich direct excuseerde. Kom daar maar eens om in tijden van crisis. Tip: als de bezorger plastic handschoenen aandoet als hij de sushi afgeeft is dat nog beter. Wij gaan zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
27 april 2020

De Teriyaki Salmon was kurkdroog, hebben we weg moeten gooien. De edame mame boontjes waren niet goed doorgekookt, ook niet opgegeten. We zijn normaliter wel tevreden, maar dit vonden we wel erg jammer en zonde van het geld. De rest was wel ok.

Wilfred
26 april 2020
Carla Smit
26 april 2020

Super lekker en goed gesorteerd.En ook rekening gehouden met speciale dieet wensen.Top! Een 10

Marco justo
26 april 2020
Bart van der Vossen
25 april 2020

Prima prijs kwaliteit verhouding. Miso soep zou iets krachtiger kunnen…

Kammeron
25 april 2020
Yessica Thoonsen
25 april 2020

Goed zoals altijd! Voor het eerst de poke bowl erbij genomen, die was ook erg lekker.

Betty
22 april 2020

Gewoon perfect ! Heerlijk !

Ken Nishigori
19 april 2020

De afgelopen 2 keer hebben we geconstateerd dat niet alles dat we besteld en betaald hadden, is geleverd. Wij vinden dit erg slordig en weten niet of we nog wel bij u gaan bestellen. Het gaat in ieder geval om 2x de Wakame salade, die de laatste 2 keer niet is geleverd. Jullie controle schiet tekort en dat maakt op ons een hele slechte indruk.

Max
18 april 2020

Zou ebi furai er gratis bij krijgen maar kwam niet aan. De loempias en groentepastei was koud. 1 verkeerde sushi rol gekregen

Sylvia
18 april 2020

Heerlijk gegeten, alleen zaten de soja boontjes er niet bij tot grote teleurstelling van mijn dochter

Cynthia
15 april 2020
marga
13 april 2020

super

Leny LIneman
12 april 2020

we vinden het alleen jammer dat jullie 2 aparte bestellingen toch samengevoegd hadden tot 1 bestelling! juist in deze corona tijd hadden wij dit graag apart willen hebben.

Ron
11 april 2020
Bibi
9 april 2020

Snel bezorgd en heel lekker

John
6 april 2020

Beetje jammer dat de tonijn op was verder was het weer top zoals altijd!

Marijke soffner
5 april 2020

Was heerlijk...wehebben genoten

Ida
4 april 2020

Optijd geleverd, contactloos en lekker.

Bonnie
4 april 2020
Leny LIneman
2 april 2020
Leny LIneman
2 april 2020

Fantastisch eten en de bezorging is altijd prima op tijd. We zijn zeer tevreden. Ga zo door en we bestellen zeker weer bij jullie.

Marco
2 april 2020

Was erg lekker en vers. Toen ik belde dat ze iets vergeten waren, wat kan gebeuren. Werd dat direct goed opgelost!

Michelle
30 maart 2020
ldw
29 maart 2020

top!!

Kaplanian
27 maart 2020
Sabina
26 maart 2020

Vers producten en snelle levering. Top!

Sam
23 maart 2020

Was weer heerlijk

Eve
23 maart 2020

Goede tijdige levering, alles dat we hadden besteld was er plus nog twee extra's (zoals aangegeven op de website), heerlijk eten en we gaan zeker vaker bestellen bij Samurai Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
23 maart 2020

Wederom een heerlijke maaltijd bezorgd door Samurai Sushi. Was de eerste bestelling via de eigen website en wat attent dat je boven een bepaald bedrag een extraatje ontvangt. We hebben genoten van onze Pokebowl Seafood en Vega. Top restaurant als je een keer Sushi wilt eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bonnie
22 maart 2020

Meestal gaat alles goed en is alles lekker en de gratis snacks zijn leuk. Ik zou het wel fijn vinden om ook de gratis snacks ‘uit’ te kunnen zetten, zonde van het eten als mensen dat niet hoeven. Maar gisteren waren zowel de loempia’s als de garnalen loempia’s ijskoud, alsof ze bijna niet warm waren geweest. Verder altijd tevreden!

Mariska
21 maart 2020

Echt lekkere sushi. Bezorging is prima.

Vasco
17 maart 2020

Super snel en lekker!

Rob van der Ploeg
15 maart 2020

Heerlijke sushi, snel bezorgd👍

Linda
8 maart 2020

Tevreden zoals altijd. Netjes bezorgd, heerlijke sushi.

Lisa
3 maart 2020

Wij bestellen vaak sushi bij Samurai. Maar helaas te vaak wordt er iets vergeten bij de bestelling en moet er nagebeld worden. Ook worden we simpel van de loempia’s die standaard erbij komen. Het eten zelf vinden we lekker.

Corinne
3 maart 2020

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
29 februari 2020

Gewoon goed. Snelle en vriendelijke service ook.

André
24 februari 2020

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vasco
18 februari 2020

Lekker op tijd en heerlijk !

Romy
17 februari 2020
Sr
12 februari 2020

Altijd goed en netjes op tijd bezorgd.

Simone
29 januari 2020

Was weer heerlijk!

ida
14 januari 2020
Suzanne
13 januari 2020

Super snel en super lekker. Stelt nooit teleur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
3 januari 2020

Super snelle levering en super lekker

Kim
30 december 2020

Altijd lekker! Bestel graag bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
30 december 2020

Goede sushi, snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
27 december 2019

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging was op tijd.

Celina
27 december 2019
wout
25 december 2019

weer heel lekker gegeten na snelle bezorging

Evert
23 december 2019

Gewoon de beste sushi van de regio.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sherryl
23 december 2019

Waren gerechten waren koud helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
22 december 2019

Heerlijk gegeten! Ga zeker vaker bestellen 😊

Patrick
15 december 2019

Ik bestel hier regelmatig en het is altijd top en lekker en vaak ook nog eens snel geleverd. Met deze bestelling was er helaas wel wat mis. Zo had ik 2x de pokebowl vega gekregen terwijl die 1x had besteld en 1x de seafood. Het warme bij gerecht was ook jammer genoeg koud. Ik ga uit van een incidentje omdat het normaal altijd goed in orde is!

kim
10 december 2019

Weer heerlijk,zoals altijd

Nicole
10 december 2019

Heerlijk als altijd!

LDW
9 december 2019
Joke
7 december 2019

Lekkere sashimi en sushi, keurig op tijd bezorgd

Rowan
3 december 2019
Monique van Brummelen
1 december 2019

Heerlijk zo als altijd

Mohamed
21 november 2019

Ik gaf duidelijk aan dat mijn kinderen slapen en alsnog gaan jullie aanbellen.

LD
18 november 2019

Bezorger kon ons adres niet vinden, doordat we in de nieuwbouw wonen. We werden gecompenseerd met extra loempia's en excuses. Erg netjes en lekkere sushi!

Amanda
10 november 2019

Werd precies optijd bezorgd. Was super goed.

Linda
9 november 2019

Heerlijk eten en snel bezorgd.

Mehrsa Ghadiri
28 oktober 2019

Voor de derde keer hebben we onze drankjes niet ontvangen. Dit is de derde keer?? En elk keer betaal ik het wel?? Ook waren de sushis niet vers dt keer. Beide van ons hebben hele avond met buikpijn wakker gelegen. Erg jammer want bestel best vaak bij jullie. Ook elijg ik nooit de zogenaamde korting...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kuiper
23 oktober 2019

Was goed eten en snel bezorgd!

Veerle
18 oktober 2019

Lekkere sushi en supersnel bezorgd !

Monique
18 oktober 2019

Zoals altijd heerlijk eten alleen jammer dat de bestelling een uur te laat werd bezorgd.

Marion Visser
6 oktober 2019

Wij halen al zolang jullie in Landsmeer zitten de Pokebowl . Deze keer was hij niet als anders. De vis of de saus misschien? Een andere medewerker? Jammer want Sushi in je eigen dorp kunnen halen is heel handig.

baaijen
29 september 2019

alles prima en op tijd en lekkere loempia's erbij.

Jorgen
20 september 2019

Erg lekker

Ingrid
27 augustus 2019

Snelle service en heerlijk eten. Top!!

S. Mendes
26 augustus 2019

Smaakte weer heerlijk. Bezorging was ondanks dat het zondag was en vooraf gemeld dat het wat drukker dan normaal was toch nog erg snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van dijk
26 augustus 2019
Fleur
25 augustus 2019

Goede sushi en snel bezorgd. Top!

Ida Slemmer
21 augustus 2019

Ontzettend slechte sushi gegeten was niet echt vers, nooit eerder gekregen

Rb
19 augustus 2019

super verse sushi. En precies op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
18 augustus 2019

Perfect

Carolien
18 augustus 2019
Fred
7 augustus 2019

Gewoon TOP

Annemarie Bruggers
6 augustus 2019

Heerlijk gegeten, tot de temaki.... Kledderig blad dat bedorven smaakte. Wat jammer! Uitgespuugd en ons 'toetje' laten staan.

dijkstra
1 augustus 2019

ben erg tevreden

Mp
31 juli 2019
Bert Barendsen
29 juli 2019

Voedsel was heerlijk, moest nog wel 25 minuten wachten op de bestelling, na de aangekondigde afhaaltijd.

Suzanne
29 juli 2019

Sashimi is altijd echt heerlijk! Bezorging duurde iets langer dan normaal (in totaal een uur bezorgtijd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yvonne
28 juli 2019
Nienke
28 juli 2019

Fantastische sushi, snelle bezorging. Altijd meer dan genoeg gember, sojasaus en wasabi. Bij mijn laatste bestelling had ik aangegeven dat de vorige keer de (gratis!) loempiaatjes vergeten waren en nu kregen we een dubbele portie! Elke keer weer een feestje om hier te bestellen :-).

Nadya
20 juli 2019

Wij bestellen altijd een pokébowl. Heerlijk! Rijkelijk gevuld met verse ingrediënten en sausjes. Je krijgt er standaard plastic lepels bij geleverd en dat hoeft van mij niet, zonde!

Engel
19 juli 2019

Goede kwaliteit snelle levering, als je speciale wensen hebt bijvoorbeeld geen avocado maar komkommer of niet spicy geen enkel probleem ze doen het als je ze effe belt. Ben echt tevreden helemaal voor die prijs

S. Mendes
11 juli 2019

Eten is heerlijk ziet er goed uit. En was nog snel bezorgd ook.

Karin Hermes
10 juli 2019

De sushi was heerlijk en vooral vers! Werd ook keurig op tijd gebracht.

m g dijkstra
9 juli 2019

ben zeer tevreden

Peter William
8 juli 2019

Bestelling kwam strak op tijd! Goed verpakt en gepresenteerd. Alles zat erbij tot in de details. Maar het belangrijkse is dat het supervers was. Harikato!

Wim Molenaar
1 juli 2019

Heerlijk eten en mooi op tijd en vriendelijk bezorgd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke hartdorff
30 juni 2019

Kwaliteit en bezorging was prima. Helaas ontbrak een klein besteld gerechtje.

Daan
27 juni 2019

Eten was goed alleen had ik iets niet gekregen wat ik wel had besteld. Beetje jammer, maar verder erg goed.

Remco
25 juni 2019

Super lekker zoals altijd. Meestal duurt bezorging 15 minuten. Deze keer stond er een uur, maar het werd bijna 90 minuten , is echt te lang als kids wachten op eten.

Judith
23 juni 2019

Heerlijk vers en erg lekker!

Anouk
22 juni 2019

Voor de eerste keer sinds ik hier sushi bestel was mijn bestelling niet compleet. Na een telefoontje, werd de rest van de bestelling alsnog binnen een kwartier! geleverd. Keurige service. En de sushi was (zoals altijd) goed!

Monique
9 juni 2019

Jammer dat ze de soja saus vergeten waren.l

lottie
3 juni 2019
Anoniem
31 mei 2019

Bezorging was goed. Sushi was dit keer niet lekker. Rijst was papperig. Veel te veel viseitjes in de sushi. Was echt niet lekker. Pokebowl was karig gevuld. Zonde, want normaal is het wel goed

Lien
27 mei 2019
Jeroen
26 mei 2019

Snel, lekker, top!

Shauny
25 mei 2019
tom van der sloot
21 mei 2019

helaas was het weer slecht... vooral omdat het koud was, wat erg vervelend is aangezien ik 1 minuut van jullie vandaag woon, had bij de opmerking al gezet hoe je er moest komen aangezien die bezorgers de weg niet kennen, heel erg jammer weer.

Kat
8 mei 2019

Great food as usual but you could be a bit more generous with the edamame (or charge less). Nice that you have now a dessert on the menu, I'll try it next time!

Liam
7 mei 2019
Kristel
5 mei 2019
Cas
4 mei 2019

Ik geef aan dat ik met €50 betaal over een rekening van €44,- dus dan weet de bezorger dat hij de klant €6 moet terug geven. En niet al met het geld weg willen lopen en denken dat hij €6,- fooi krijgt. En dan nog vragen.. Oh u wilt u wissel geld terug ? Heel vreemd.

Roberta
29 april 2019

Heerlijke verse producten en supersnelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
21 april 2019

Netjes verzorgd, lekker, op tijd en vriendelijke bezorger!

PizzaCat
9 april 2019

Great food!

tom van der sloot
8 april 2019

het was echt heel slecht, bezorger kon het niet vinden wat raar is want ik bestelde zeker niet voor het eerst.. Alles was dus koud behalve de gebakken rijst, deze was alleen heel vies met doperwten en mais erin... soort mexicaanse rijst was het.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

André
2 april 2019

Lekker eten zoals altijd!

Yessica
1 april 2019

Bestel altijd sushi hier. Goede prijs/kwaliteit. Ik vond dit keer de zalm niet zo zacht en smakelijk als normaal, maar rest smaakte net zo goed als anders!

Shauny
30 maart 2019

Lekker, vers en op tijd! Uitstekend

Mohmed
28 maart 2019

Jullie brengen sushi zonder soya, stokjes en wasabi en dan moet ik weer 40 min wachten daarop. En dan komen jullie eindelijk en dan breng je niet eens een extratje voor het ongemak. Ga een cursus klantgerichtheid volgen.

Baileys
26 maart 2019
rood
21 maart 2019

gewoon goed en vers

Carin de wi
18 maart 2019

Om 16.00uur eren bestelt voor levering 18.15 uur. Na herhaalde telefoontjes waar de bestelling bleef en beloftes dat het net tien minuutjes zou komen hebben we om 19.40 uur maar laten weten dat we de bestelling niet meer wilde. Een zeer teleurstellende ervaring!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohamed
13 maart 2019
Kelley
11 maart 2019

Het was heerlijk. Er zaten alleen geen stokjes sojasaus wasabi en gember bij dat was jammer. Maar de sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
10 maart 2019
Michel Verlaan
3 maart 2019
Reinoud
26 februari 2019

Duurde net iets te lang. 6.30 besteld en om 20.00 uur eten

Wietse
25 februari 2019
Jochem
19 februari 2019

Heerlijke Sushi! Bezorging was ook weer perfect. Ze zijn zelfs iets komen komen nabezorgen wat we zelf nog niet gemist hadden.

Ronald
14 februari 2019

Weer een goede kwaliteit

Monique van Brummelen